Karta till hallen i Spånga

Till alla er som har bokat tid i vår hall i Spånga.

Kontakt: info-spanga@padelverket.se, 072-060 00 56.

Med bil: Det är just nu vägarbeten på både Fagerstagatan och Finspångsgatan så det är lite rörigt på gatorna runt hallen med avstängda färdriktningar.

För att komma till hallen får man ”åka runt”. Du kommer in via Finspångsgatan, svänger vänster Fagerstagatan som övergår i Gunnebogatan. Sväng därefter höger tillbaka in på Finspångsgatan där du kan parkera. Observera att det inte är tillåtet att parkera precis vid entrén eller vid grannfastigheterna. Fri parkering är endast ute på gatorna.

Se kartan nedan för att se hur du kommer till hallen. 

Med T-bana/Pendeltåg: 

Det är drygt 10 minuters promenad från såväl Spånga Station som från Hjulsta T-Bana (Blå Linje). Se karta nedan för bästa promenadväg. Har du tur med tajming kan du även ta buss 517 från Spånga Station som har en hållplats bara en liten bit från hallen.

promenad-fran-spanga              promenad-fran-hjulsta

Vi kommer skicka ut denna information till alla som bokar nu under första veckan.

Välkomna önskar vi på Padelverket!

 

Padelverket 2019-03-30

Nu öppnar vi Padelverket Spånga

Då var det klart!

På måndag den första april öppnar vi som planerat Stockholm största padelanläggning. Det finns shop, med rack att hyra, bollar, dryck och bars. Toppmoderna omklädningsrum med bastu och naturligtvis 12 härliga padelbanor med 14 meters takhöjd.

Kontakt: info-spanga@padelverket.se, 072-060 00 56.

Perioden 1/4 – 7/4 har vi ett öppningserbjudande då du spelar för 250 kr/h oavsett tid.

Vi har nu öppnat bokningen och du bokar enkelt på Matchi. Boka på https://www.matchi.se/facilities/padelverketspanga

Vi ber dig ha lite överseende med att allt kanske inte är helt klart eller intrimmat.

Varmt välkomna önskar vi på Padelverket och framförallt vår hallchef Sebastian Gorsetman.

Padelverket 2019-03-30

Företagstävling Business Padel Tour 2019!

För mer information och länk till anmälan, se BPT 2019

Padelverket 2019-01-29

Sportlovsläger (vecka 9) för barn

Denna gång har vi 4-dagars läger, måndag till torsdag och grupperna är åldersindelade. Vi fokuserar på att spela mycket padel och ha roligt! Alla barn/ungdomar är välkomna oavsett racketvana. Det finns 12 platser per grupp och det är först till kvarn.Vi har 4 fantastiska tränare till detta läger och det är Roger Örtevall, Sandra Örtevall, Joakim Sandberg och Samuel Grönvall.

Barn födda 2007-2011
Datum: 25-28/2 (månd-torsd)
Tid: 10:00-12:00
Antal platser: 12 st
Pris: 1200 kr

Barn födda 2006 och äldre
Datum: 25-28/2 (månd-torsd)
Tid: 13:00-16:00
Antal platser: 12 st
Pris: 1700 kr

Om ditt barn inte varit med i vår verksamhet tidigare behöver vi nedan information (annars bara namn):

  • Namn på barnet och en kort beskrivning av vilken vana som finns av racketsport, eller om sådan saknas
  • Personnummer (fullständigt)
  • Namn på förälder/kontaktperson
  • Telefonnummer
  • Emailadress
  • Behöver låna racket eller ej

Det går bra att låna racket hos oss men vi har ett begränsat antal. Barnet behöver ha inneskor med bra grepp, träningskläder samt vattenflaska
Anmälan görs till: juniorpadelverket@gmail.com
Anmälan är bindande och betalning av kurs ska vara Padelverket Sportklubb tillhanda direkt vid bekräftad plats.

Padelverket 2019-01-20

Nytt om vår kommande hall i Spånga

Byggprojektet för Spångahallen är i full gång, 12 härliga padelbanor är beställda och vi räknar med att öppna 1:a april (inget skämt). Vi kommer att sätta upp fyra seriespel (vardag, helg, mixed och tjejer) som vi räknar med att starta i mitten av april. Anmälan till Björn Stolt på bjorn@stolt.se.

I och med den nya hallen så ökar våra möjligheter att arrangera tävlingar. Vi planerar att köra 2 – 3 Mastertävlingar och en sanktionerad turnering som arrangeras av Padelverket Sportklubb. Våren avslutas med Masterfinalen 15-16 juni.

Till dessa turneringar söker vi sponsorer, både i form av t.ex. priser men även namnsponsorer, och det går även att sponsra Stockholm XX-Masters. Vill ni diskutera detta med oss, skicka ett mail till info@padelverket.se.

 

 

Padelverket 2018-12-20

Inled 2019 med en Handikapptävling!

Nästa tävling spelas helgen 5-6 januari på Padelverket. Det blir en annorlunda tävling med ett handikappssystem. All info finns på http://www.padelgruppspel.se/h2019.htm  

Anmälan sker genom att svara till bjorn@stolt.se som är vår fantastiska tävlingsledare. Alla får en bekräftelse men det kan ta några timmar och anmälningssidan uppdateras i turordning. Ställ gärna frågor om något är oklart med hur systemet för handikappet fungerar.

Välkomna!

Padelverket 2018-12-20

Öppet i Jul och Nyår!

Klart du ska spela padel efter all julmat och nyårssupé! Vi har öppet alla dagar utom Julafton och personal på plats alla dagar utom Juldagen och Nyårsafton då det är öppet men obemannat. Maila oss på info@padelverket.se om du behöver hyra rack eller bollar så lägger vi ut i vårt skåp med kodlås. Välkomna!

Padelverket 2018-12-14

Sommaröppet

Padelverket har öppet hela sommaren men hallen kommer vara obemannad större delen av juli månad. Vet du att du behöver hyra racket eller bollar så är det inga problem – vi har installerat ett skåp med hyrutrustning  som har kodlås (bredvid receptionen) där vi kommer ha både racket och bollar. Maila/ring/sms:a oss för att få kod till skåpet och hur många hyrracket och/eller bollrör du behöver. Förskottsbetalning ska ske med hjälp av swish till 123 033 63 70.

Padelverket 2018-06-29

Carlos Freshilla – ny tränare hos Padelverket!

Padelverket har också det stora nöjet att informera att vi knutit Carlos Freshilla till oss. Carlos är en av Sveriges främsta padeltränare. Under sommaren erbjuder vi en timmas träning (inklusive banhyra) till specialpriset 750 kr. Ni kan vara 1-4 deltagare på träningen och bokning gör ni direkt mot Carlos. Antingen på 076-5851536 eller på mail carlos@padelsoul.com.

Välkomna att vässa spelet lagom till hösten!

Padelverket 2018-06-29

Spela Americano i Juli

Du har väl inte missat att vi kör Americano hela sommaren. Onsdagar mellan 18-20 för er medelgoda spelare (ungefär nivå 6-10 i seriespelet) och torsdagar 18-20 för de som är lite mer erfarna (ungefär nivå 1-5 i seriespelet). Vi kommer ha bemanning under Americano-kvällarna för er som aldrig har spelat det förut. Bokning sker på vår Matchi-sida (skrolla ner lite då aktiviteten syns längs ned).

Padelverket 2018-06-29