Aktiviteter i klubben

Information om nya aktiviteter kommer under sommaren!

Genomförda

Juniorträning, 5:e t.o.m 26:e maj
Under fyra lördagar i maj kör vi en kurs som vänder sig till alla juniorer mellan 12-16 år. Såväl nybörjar- som fortsättningsnivå. Läs mer »

Klubbkväll, 18:e maj
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter följt av enklare mat och dryck i hallen. Frågor och anmälan till sportklubb@padelverket.se.
Klubbkväll maj 2018

Träning med padelexpert, 2:a t.o.m 6:e maj
Forne världsspelaren German Schafer kommer till Padelverket i början av maj. Som tränare är han oerhört högt respekterad, både i Spanien där han verkar såväl som i hemlandet Argentina. Hitta glädjen och vässa spelet! Boka en lektion med German genom att kontakta hallen!

Teorilektion med padelexpert, 1:a maj
Klubben har bokat in German Schafer för en timme teorilektion tisdagen den 1:a maj klockan 18:00 – 19:00. Det finns plats för 20 personer och det är gratis för plusmedlemmar. Frågor och anmälan till sportklubb@padelverket.se.

Dampadel, 28:e april
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter. Frågor och anmälan till: elin.appelgren@gmail.com.

Tävling, 14-15:e april
Padelverket Open nr.2  i Älvsjö med tre klasser och totalt 72 lag. Cirka 50 lag i kön.Padelverket Open - Spelschema

Klubbkväll, 13:e april
Två timmars spel med tränare. Därefter enklare mat och dryck bakom panoramabanan. Elitkillarna spelar samtidigt en uppvisningsmatch. Padelverket Open - Spelschema

Dampadel, 24:e mars
Americanomorgon för klubbens damer.

Klubbmöte, 17:e mars
Klubbmöte mellan Ekerös Padelklubbs damer och Padelverket Sportklubbs damer.

Klubbkväll, 16:e mars

Klubbkväll, 16:e februari
Vår första klubbkväll med padelspel i två timmar och därefter lite tilltugg.

Bli medlem, 1:a februari
Padelverket Sportklubb öppnar officiellt upp portarna för medlemmar.

Tävling, 20-21:a januari
Padelverket Open i Älvsjö med tre klasser och totalt 40 lag. Cirka 50 lag i kön.