Nu är det dags att kora årets företagsmästare i padel!

Nu drar Business Padel Tour 2018 igång där ni har chansen att bli företagsmästare i padel, samtidigt som ni ges möjlighet att nätverka med andra företag.

Turneringen inleds med tre gruppspelsmatcher fördelade mellan 12 mars och 29 april.

Gruppettorna går till A-slutspel och grupptvåorna till B-slutspel. Båda slutspelen genomförs den 3:e maj.

För endast 2 500:- /företag ingår alla matchtider samt startkit med bland annat t-shirtar, vattenflaskor och bollar.

För mer information: Inbjudan – Business Padel Tour 2018

Välkomna att anmäla er här!

Padelverket 2018-02-11

Anton Andersson utmanar dig!

Sveriges mest meriterade padelspelare genom tiderna Anton Andersson, utmanar dig & ditt företag! Tillsammans med spelare och coach Anton Andersson har vi tagit fram flera olika sorters event för företag. För mer information: J-O Padel – Företagsevent till Älvsjö

Självklart kan vi också göra ett specialdesignad event för just Er.

Padelverket 2018-02-10

Padelverket Open – April 2018

Helgen 14-15 april är det dags för nästa padeltävling hos oss på Padelverket i Älvsjö. Då senaste turneringen för knappt två veckor sedan blev full på några timmar så kör vi en dubbelt så stor tävling. Anmäl dig dock snabbt ändå och du ser statusen på antalet anmälda samt vilka som är med på:
http://www.padelgruppspel.se/

Anmäl dig genom att skicka ett mail till bjorn@stolt.se med följande uppgifter på båda spelarna:
Namn
Mobilnummer
Mail

Ett lag är anmält när namnen står på anmälningssidan så alla måste kontrollera det. Info om tävlingen finns här »

Padelverket 2018-02-02

Klubbkväll – fredagen den 16:e februari

Padelverket Sportklubb inbjuder dig som Plusmedlem¹ till vår första klubbkväll med padelspel och lite tilltugg.

När: Fredag den 16/2 kl 17.45
Vad: Padelspel 18.00-20.00 med korta 30 min matcher med nya partners. 20.00 After Padel 😉
Anmälan: Du anmäler dig enskilt till bjorn@stolt.se. 24 platser…Först till kvarn! Sista anm dag 12/2.
Kostnad: 100 kr betalas på plats i hallen

Varmt välkommen!

1) Läs mer om medlemskap i Padelverket Sportklubb »

Padelverket 2018-01-31

Välkommen som medlem i Padelverket Sportklubb

Nu startar vi Padelverket Sportklubb som givetvis är ansluten till Svenska Padelförbundet så att medlemmar har möjlighet att representera Padelverket Sportklubb i eventuella tävlingar. Som medlem får du dessutom en rad förmåner. Läs mer här »

Kontakta gärna någon av oss i styrelsen om du har några frågor, synpunkter eller funderingar. Väl mött i hallen!

Padelverket 2018-01-30

Träna med Carlos

4 fredagar framöver har vi äran att ha Carlos hos oss på Padelverket för alla er som vill vässa ert padelspel. Carlos har spelat padel i över 20 år och som junior var han med i två World Cups och rankades bland topp tio i Spanien.

carlos

Som senior har han 10 års erfarenhet som tränare på Maria Silvelas Padel skola i Spanien. Prata gärna med oss på Padelverket om du vill få möjligheten att träna med ett riktigt proffs. Carlos är här den 13/10, 20/10, 27/10 och 3/11. Det går även att boka in Carlos under ”Aktiviteter” på Padelverkets sida på Matchi.

En timme kostar 500:- + banhyra och ni kan vara upp till 4 deltagare på samma lektion.

Padelverket 2017-10-10

German Schafer åter på Padelverket!

Tillfälle för alla som vill bli bättre Padelspelare!
German Schafer är åter i Sverige och Padelverket från den 25-30 september. För er som inte känner German så kan vi berätta att han har varit nr 35 på världsrankingen och haft fler prestigefulla uppdrag, bla. som Tysk förbundskapten.german-suecia_2017-09

Bli Padel Coach
German kommer att ha en kurs för dig som vill bli padel coach. Kursen omfattar två dagar, måndagen 25:e och tisdagen den 26:e september, från 9:00-15:00. Kostnaden är 5000 kr.

Anmäl dig via länken nedan eller via mejl (info@padelveket.se), Matchi eller telefon (070-358 79 08)
Länk för anmälan

Bli en bättre spelare
German kommer även att ha clinics varje dag mellan den 25:e och 30:e. Hans lektioner är lika roliga som lärorika. Ni väljer själva om ni vill ha individuell träning eller om ni vill vara en grupp.

Anmäl dig via länken nedan, eller gå själv in på Matchi.
Klicka här

Padelverket 2017-09-17

Aktiviteter i april

Våren är på väg och det vill vi fira med en rad roliga aktiviteter under April!

– Den 6:e, 7:e , 8:e och 9:e April: German Schafer –

Till vår stora glädje, och på mångas begäran, kan vi nu åter hälsa German Schafer välkommen till Padelverket. För er som inte känner German kan vi berätta att han är en f.d. toppspelare från Argentina som efter spelarkarriären jobbat som tränare och instruktör i många år. För närvarande är han förbundskapten för det tyska padellandslaget. German är inte bara en slipad instruktör utan lika mycket en fantastisk inspiratör!

German kommer att ha clinics torsdag 6:e, fredag 7:e, lördag 8:e och söndag 9:e april. Boka via länken (som leder till matchi)

Länk till eventet

– 7:e April kl. 18:00: Master Class & Uppvisningsmatch –

På fredag den 7:e kl 18:00 har German en Master Class dit alla är välkomna. På den går han igenom taktiska dispositioner i spelet. Var returnerar jag serven, var skall jag spela bollen mot en vänster- och högerhänt spelare, vilken position man skall ha i olika situationer osv. Du får även ställa vilka frågor du vill! Aktiviteten är gratis.

Efter klassen så spelar han en uppvisningsmatch mot riktigt kvalificerat motstånd!

– 14:e April kl. 20:00-22:00 : Americano afton –

Fredagen den 14:e 20:00 – 22:00 kör vi Americano afton. Spelet innebär korta matcher där dina med- och motspelare lottas fram. Vid prisutdelningen så bjuder på lättare mat och dryck.

För dig som har kontraktstid är aktiviteten gratis. För övriga så kostar den 180 kr.

Anmälan sker via mejl till info@padelverket.se Använd rubriken ”Americano afton”

– 21:a April kl. 20:00 – 22:00: Tjejkväll –

Tjejkväll där vi delar upp er och spelar. Alla nivåer av spelare är välkomna. Vilken spelform det blir beror på vilka och hur många som anmäler sig. Tjejer som saknar bil erbjuds skjuts till Älvsjö station.

Aktiviteten kostar 130 kr.

Padelverket 2017-03-31

Padelkurs för tjejer

Hej tjejer!

Nu har vi fått tillräckligt med preliminära anmälningar för att boka upp tider och instruktörer, och det går att göra bindande anmälningar till kurserna (gäller även er som mejlat oss tidigare för intresseanmälan). Det finns 20 platser, förutom ett handfull platser som utlovats sedan tidigare, så är det först till kvarn som gäller. Läs mer och anmäl er med hjälp av länken nedan!

ANMÄLAN

Padelverket 2017-03-19

Padelträff för tjejer

Igår gick vårt första event riktat mot tjejer av stapeln. Inget avancerat, utan bara en möjlighet för padelintresserade tjejer att få träffas och spela med varandra och få lite tips från Tomas Gaicki och Fredrik Johansson som var med som instruktörer. Och så lite snittar och annat gott mellan spelomgångarna.

Vi hade gissat på att vi kanske skulle få ihop ett 20:tal deltagare, men det kom 34 stycken som var vår maxgräns för evenemanget. Och efter det har vi träffat fler tjejer som var intresserade men som inte fick plats. Det finns uppenbarligen ett mycket större intresse för padel hos tjejer än vad vi vanligtvis kan avläsa i hallen och vi kommer garanterat att följa upp med fler initiativ riktade mot er. Jättekul tycker vi – stort tack till alla ni som var här och ett speciellt tack till Tomas och Fredrik som stöttade oss på plats.

tjejpadel-2tjejpadel-1

Padelverket 2017-03-12