Aktiviteter i april

Våren är på väg och det vill vi fira med en rad roliga aktiviteter under April!

– Den 6:e, 7:e , 8:e och 9:e April: German Schafer –

Till vår stora glädje, och på mångas begäran, kan vi nu åter hälsa German Schafer välkommen till Padelverket. För er som inte känner German kan vi berätta att han är en f.d. toppspelare från Argentina som efter spelarkarriären jobbat som tränare och instruktör i många år. För närvarande är han förbundskapten för det tyska padellandslaget. German är inte bara en slipad instruktör utan lika mycket en fantastisk inspiratör!

German kommer att ha clinics torsdag 6:e, fredag 7:e, lördag 8:e och söndag 9:e april. Boka via länken (som leder till matchi)

Länk till eventet

– 7:e April kl. 18:00: Master Class & Uppvisningsmatch –

På fredag den 7:e kl 18:00 har German en Master Class dit alla är välkomna. På den går han igenom taktiska dispositioner i spelet. Var returnerar jag serven, var skall jag spela bollen mot en vänster- och högerhänt spelare, vilken position man skall ha i olika situationer osv. Du får även ställa vilka frågor du vill! Aktiviteten är gratis.

Efter klassen så spelar han en uppvisningsmatch mot riktigt kvalificerat motstånd!

– 14:e April kl. 20:00-22:00 : Americano afton –

Fredagen den 14:e 20:00 – 22:00 kör vi Americano afton. Spelet innebär korta matcher där dina med- och motspelare lottas fram. Vid prisutdelningen så bjuder på lättare mat och dryck.

För dig som har kontraktstid är aktiviteten gratis. För övriga så kostar den 180 kr.

Anmälan sker via mejl till info@padelverket.se Använd rubriken ”Americano afton”

– 21:a April kl. 20:00 – 22:00: Tjejkväll –

Tjejkväll där vi delar upp er och spelar. Alla nivåer av spelare är välkomna. Vilken spelform det blir beror på vilka och hur många som anmäler sig. Tjejer som saknar bil erbjuds skjuts till Älvsjö station.

Aktiviteten kostar 130 kr.

Tillbaka till startsidan