Aktiviteter i Älvsjö

Mixedkväll, 26 april
Denna fredag blir det mixed på programmet och kvällen börjar klockan 18:00. Det betyder att det finns plats för tolv damer och tolv herrar. Man anmäler sig individuellt och under kvällen roterar vi som vanligt men det spelas bara mixed alla fyra matcherna x 30 minuter. Vi avslutar med enklare mat. Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se.

Klubbkväll, 29:a mars
Klubbkväll nr 12 kör vi fredagen den 29:a mars klockan 18:00. Det blir fyra vänskapsmatcher x 30 minuter där de 24 deltagarna delas in i två grupper efter spelnivå och sedan roterar inom sin grupp. Efter spelet blir det enklare mat tillsammans. Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas till klubbens Swish/BG vid bekräftad anmälning. Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se.

Klubbkväll, 22:a februari
Klubbkväll nr 11 kör vi fredagen den 22:a februari klockan 18:00. Det blir samma upplägg som i december = fyra vänskapsmatcher x 30 minuter där de 24 deltagarna delas in i två grupper efter spelnivå och sedan roterar inom sin grupp. Efter spelet blir det enklare mat tillsammans. Anmälningsavgiften är 100 kr och betalas till klubbens Swish/BG senast 18 februari eller ännu enklare direkt när man får bekräftelsen på att man är med. Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se.

Mixedkväll, 25 januari
Nytt år nya möjligheter! Många har önskat mer mixed så vi startar årets klubbkvällar med just mixed fredagen den 25 januari klockan 18:00. Det betyder att det finns plats för tolv damer och tolv herrar. Man anmäler sig individuellt och under kvällen roterar vi som vanligt men det spelas bara mixed alla fyra matcherna x 30 minuter. Vi avslutar med enklare mat. Anmäl dig genom att svara på det här mailet och anmälningsavgiften är 100 kr. Den ska betalas till klubbens Swish/BG senast 21 januari.

Juniorläger på Padelverket Älvsjö, 2-4 januari 2019
Vi startar igång det nya året med ett juniorläger i åldrarna 10-15 år.  Alla barn/ungdomar är välkomna oavsett racketvana. Vi kommer att dela upp barnen i grupper utefter erfarenhet.
Det finns 16 platser totalt och det är först till kvarn.
Datum: 2-4 januari 2019
Tid: 13:00-16:00
Pris: 1250 kr och swishas till 123 033 6370 senast 5/12. Vill ni betala till BG konto så hör av er.

Anmälan skickas till juniorpadelverket@gmail.com och skall vara oss tillhanda senast den 5 december, märk mailet Juniorläger januari. Följande skall finnas med i anmälan:
* Namn på barnet och en kort beskrivning av vilken vana som finns av racketsport, eller om sådan saknas
* Namn på förälder/kontaktperson
* Telefonnummer
* Emailadress

Vi har utbildade tränare för detta läger och det är Roger Örtevall, Samuel Grönvall och Kalle Wiik. Det går bra att låna racket hos oss. Barnet behöver ha inneskor med bra grepp, träningskläder samt vattenflaska.

Varmt välkomna önskar vi från Padelverket Älvsjö juniorsektion!

Klubbkväll, 14:e december
Klubbkväll nr 9 kör vi fredagen den 14 december klockan 18:00. Det blir sista klubbkvällen i år. Upplägget är nästan som vanligt med fyra vänskapsmatcher x 30 minuter och sedan enklare mat tillsammans. Nytt är att gruppen delas in i två delar efter spelnivån. Sedan roterar man inom sin grupp. Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se. Anmälningsavgiften är 100 kr och den ska betalas till klubbens Swish/BG senast 22 oktober.

KM 2018 Padelverket Sportklubb, 1-2 december
Välkomna till klubbens första KM. Om du inte är medlem är du välkommen att bli det. Samtliga matcher avgörs i bäst av tre set utan tidsbegränsning. Alla lag spelar minst två matcher. Tjejer är välkomna att anmäla sig i herrklasserna. Anmälningsavgiften är 700 kr/lag (ett rör bollar ingår). Frågor ställs till bjorn@stolt.se eller 0709-18 50 00.
Resultaten finns här: http://www.padelgruppspel.se/km2018.htm

Klubbkväll, 23:e november
Fredag 23 november kör vi nästa klubbkväll för Padelverket SK och då kommer våra Elitkillar vara på plats. Det blir två timmar med nivåindelad träning och matchspel med vårt Elitlag som tränare. Därefter blir det enklare mat och dryck vid panoramabanan. Elitherrarna spelar samtidigt en uppvisningsmatch. Som alltid finns det plats för 24 deltagare och anmälningsavgiften är 100 kr. Klubbkväll m elitlaget 23/11-18

Dampadel, 3:e november
Lördagen den 3 november spelar vi mellan klockan 09:00 och 11:00, 4×30 minuters matcher. Frågor och anmälan till elin.appelgren@gmail.com.
Dampadel 3 nov 2018

Klubbkväll, 26:e oktober
Fredag 26 oktober klockan 18:00 är det dags för vår nästa klubbkväll. Det blir det vanliga upplägget med fyra vänskapsmatcher x 30 minuter där man inte väljer vem man spelar med och sedan avslutar vi med enkel mat. Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se. Anmälningsavgiften är 100 kr och den ska betalas till klubbens Swish/BG senast 22 oktober.

Audi Padel Open, 20-21 oktober
Helgen 20-21 oktober är det dags för nästa Padeltävling – Audi Open där Audi i Hammarby Sjöstad är sponsor. Många fina priser från Audi utlovas. Tävlingen spelas på Padelverket i Älvsjö med följande klasser. Dessutom tröstturneringar i samtliga klasser.
Damer A (8 lag)
Damer B (8 lag)
Herrar A (32 lag)
Herrar B (32 lag)

Dampadel, 6:e oktober
Lördagen den 6 oktober spelar vi mellan klockan 16:00 och 18:00, 4×30 minuters matcher. Frågor och anmälan till elin.appelgren@gmail.com.

Klubbkväll, 21:a september
Klubbkväll för plusmedlemmar. Fyra vänskapsmatcher á 30 minuter där man inte själv väljer vem man spelar med och mot. Efter två timmars spel blir det enklare mat och dryck i hallen. Anmälningsavgiften är 100 kr som betalas via klubbens Swish (123 192 50 98). Frågor och anmälan till bjorn@stolt.se.

Dampadel, 15:e september
Två timmars förmiddagsspel för klubbens damer.

Klubbkväll, 24:e augusti
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter följt av enklare mat och dryck i hallen. Frågor och anmälan till sportklubb@padelverket.se.

Dampadel, 18:e augusti
Två timmars förmiddagsspel för klubbens damer.

Dampadel, 7:e juli
Två timmars förmiddagsspel för klubbens damer.

Juniorträning, 5:e t.o.m 26:e maj
Under fyra lördagar i maj kör vi en kurs som vänder sig till alla juniorer mellan 12-16 år. Såväl nybörjar- som fortsättningsnivå. Läs mer »

Klubbkväll, 18:e maj
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter följt av enklare mat och dryck i hallen. Frågor och anmälan till sportklubb@padelverket.se.
Klubbkväll maj 2018

Träning med padelexpert, 2:a t.o.m 6:e maj
Forne världsspelaren German Schafer kommer till Padelverket i början av maj. Som tränare är han oerhört högt respekterad, både i Spanien där han verkar såväl som i hemlandet Argentina. Hitta glädjen och vässa spelet! Boka en lektion med German genom att kontakta hallen!

Dampadel, 2:e maj
Två timmars förmiddagsspel för klubbens damer.

Teorilektion med padelexpert, 1:a maj
Klubben har bokat in German Schafer för en timme teorilektion tisdagen den 1:a maj klockan 18:00 – 19:00. Det finns plats för 20 personer och det är gratis för plusmedlemmar. Frågor och anmälan till sportklubb@padelverket.se.

Dampadel, 28:e april
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter. Frågor och anmälan till: elin.appelgren@gmail.com.

Tävling, 14-15:e april
Padelverket Open nr.2  i Älvsjö med tre klasser och totalt 72 lag. Cirka 50 lag i kön. Padelverket Open - Spelschema

Klubbkväll, 13:e april
Två timmars spel med tränare. Därefter enklare mat och dryck bakom panoramabanan. Elitkillarna spelar samtidigt en uppvisningsmatch. Klubbkväll april 2018

Dampadel, 24:e mars
Americanomorgon för klubbens damer.

Klubbmöte, 17:e mars
Klubbmöte mellan Ekerös Padelklubbs damer och Padelverket Sportklubbs damer.

Klubbkväll, 16:e mars
Spel i två timmar med vänskapsmatcher på 30 minuter följt av enklare mat och dryck i hallen.

Klubbkväll, 16:e februari
Vår första klubbkväll med padelspel i två timmar och därefter lite tilltugg.

Americanospel, 10:e februari
En vänskaplig tävling för klubbens damer mot Ekerös Padel Ladies.

Bli medlem, 1:a februari
Padelverket Sportklubb öppnar officiellt upp portarna för medlemmar.

Tävling, 20-21:a januari
Padelverket Open i Älvsjö med tre klasser och totalt 40 lag. Cirka 50 lag i kön.